Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST
Lekker, je eigen energie!
Bel 0251 - 860 990

Kijk en vergelijk bij A9 UITGEEST

Alles voor de elektrische auto

De elektrische auto maakt jouw electric lifestyle compleet! Zowel de Auto van het Jaar 2011 (Nissan Leaf) als de Auto van het Jaar 2012 (Opel Ampera / Chevrolet Volt) worden elektrisch aangedreven, een elektrische auto is een aantrekkelijke optie geworden. Zeker als je deze ook nog eens kunt "tanken" met de stroom van je eigen zonnepanelen! Natuurlijk wil je ook thuis en onderweg gemakkelijk kunnen laden. Voor een elektrische auto kan je natuurlijk het beste bij de erkende merkdealer zijn, maar een autogarage is niet altijd het meest voor de hand liggende adres voor een laadoplossing voor thuis of onderweg. Greeny Bros. biedt daarvoor uiteenlopende producten. en het assortiment zal de komende tijd nog flink uitbreiden.

Leveranciers en fabrikanten met unieke en aantrekkelijke producten voor deze toepassing worden uitgenodigd contact met ons op te nemen via purchdep@greenybros.com.

Laadkabels voor elektrische auto's
 

Laadkabels voor elektrische auto's

Naast de standaard bij de auto meegeleverde kabel kan het handig zijn een extra kabel te hebben voor publieke laadpunten of voor een laadpunt dat je veel gebruikt. Greeny Bros. heeft daarvoor diverse kabels in het assortiment, CE, TÜV en UL gecertificeerd. We maken het niet nodeloos ingewikkeld met uiteenlopende type-aanduidingen voor stekkers, in onze Store staat gewoon vermeldt voor welke auto ze geschikt zijn. Maar voor wie het toch wil weten: aan de ene kant van de kabel zit een zogenaamde J1772 type 1 stekker zoals die aanwezig is op de huidige generatie Nissan Leaf, Opel Ampera en Chevrolet Volt, aan de andere zijde zit een 62196-2 type 2 plug zoals deze wordt gebruikt op de meeste laadpunten. Ze hebben een TÜV-test ondergaan op basis van de EC 62196-2 standaard, en dit is met inbegrip van mode 3. Onze kabels zijn geschikt voor 16A laden. Er zijn ook bij Greeny Bros. "zwaardere" kabels verkrijgbaar tot 32A (informeer naar de mogelijkheden), maar dit is weinig zinvol omdat de populaire modellen van de huidige generatie auto's toch niet meer dan dat kunnen verwerken.