Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST

 

Lekker, je eigen energie!

Uitgeest 0251-860990

NOORDKOP 0227-56477

ALMERE

Enphase

 

Enphase micro-omvormers

 

Soms is een dak uitstekend geschikt voor zonnepanelen, maar heeft het ook in de zomermaanden nog te maken met een schaduw die gedurende de hele dag over het dak trekt. Denk aan bijvoorbeeld de schaduw van een schoorsteen of een boom. Of is er door een dakkapel van de buren in de vroege ochtend of namiddag schaduw op een deel van het dak. Dat ene of die paar panelen die dan tijdelijk in de schaduw liggen kunnen de prestaties van het gehele systeem voortdurend nadelig beïnvloeden.

Je kunt dan gaan werken met Enphase micro-omvormers die op het dak achter ieder zonnepaneel worden geplaatst. Hierdoor hebben ze geen last van 'de zwakste schakel'. Ook een oplossing als er verschillende hellingshoeken en richtingen door elkaar worden gebruikt (denk aan boven op de dakkapel en het schuine dak) waardoor zonnepanelen verschillend presteren.

 

Inzicht in opbrengst

Met de Envoy-S van Enphase krijg u inzicht in de prestaties van het hele systeem. De Envoy-S is de slimme Enphase gateway achter de energieoplossing voor thuis van Enphase. Dankzij de doordachte Envoy-S wordt het voor zowel de installateurs als de systeemeigenaren eenvoudiger, dankzij de uitgebreide bewaking, inzicht in het energieverbruik, updatemogelijkheden op afstand en zelfs load management. De Envoy-S verbindt alle facetten met elkaar om één compleet geintegeerde energieoplossing voor thuis te bieden: slim, eenvoudig en krachtig.

 

Geen verrassingen

We komen graag vooraf vrijblijvend de mogelijkheden op uw dak en uw meterkast bekijken. Zo nodig kan een aanpassing van uw meterkast aanvullend worden aangeboden. Onze monteurs kunnen zorgen voor de complete oplossing - aangesloten en werkend tot in de meterkast. U kunt hier een gratis en vrijblijvend huisbezoek aanvragen, waarna wij een offerte op maat maken.

 

Niet kopen uit de folder

In het uitstekend bereikbare Greeny Centre bij A9 Uitgeest of de vestiging Noordkop kun je verschillende soorten zonnepanelen eerst eens naast elkaar bekijken en vergelijken. Een goed idee, je moet er tenslotte vele jaren tegenaan kijken. Ook verschillende montagesystemen zijn daar te zien. Heb je later nog vragen? In onze vestiging kan je altijd gewoon binnenlopen. Naast de gewone" zonnepanelen met aluminiumkleurige frames hebben we ook fraaie zwarte zonnepanelen. Op een donker pannendak vormen ze een perfecte eenheid, maar ook met rode pannen zien ze er prachtig uit. We combineren dit met zwart montagemateriaal aan de zichtzijde. Benieuwd hoe dat er uitziet? Kom gerust eens langs.

  • Optimaal rendement
  • Beste prijs
  • Streng gekeurd
  • Alles in één hand
  • Geen verrassingen
  • Service, ook via de vestiging