Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST

Lekker, je eigen energie!


FuseGuard voor 3x63A en PowerOne omvormer

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Bestelbaar

€ 1.499,00

Snel overzicht

FuseGuard voor 3x63A en PowerOne omvormer
FuseGuard voor 3x63A en PowerOne omvormer

De FuseGuard zorgt ervoor dat eigenaren van daken met veel zonnepanelen (zoals agrariërs met een staldak, of een bedrijfshal) meer stroom kunnen opwekken met zonnepanelen op een kleinere of bestaande hoofdzekering. Alleen de aanschaf van zonnepanelen kan er toe leiden dat je bij zo'n groot systeem de hoofdzekering moet gaan verzwaren om de teruglevering langs die hoofdzekering nog te kunnen doen op piekmomenten. Hierdoor zou het rendement van je zonnepanelen fors dalen doordat je alleen voor je zonnepanelen een aanzienlijk hoger capaciteitstarief zou moeten gaan betalen. Dat voorkomt de FuseGuard.

Denk aan het moment dat in de zomer de zon vol schijnt, het vee in het land staat, de melkmachine en ventilatoren uitgaan en het licht in de stal ook wel uit kan. Op dat moment wordt vrijwel alles teruggeleverd en net als bij afname van stroom moet ook bij teruglevering van stoom de hoofdzekering daarvoor wel zwaar genoeg zijn.

Hoe werkt het?

De FuseGuard kan samenwerken met omvormers van de merken PowerOne en Kaco. De FuseGuard meet het stroomgebruik en regelt - wanneer het nodig is - het vermogen van de omvormers zodat het teruggeleverde vermogen niet boven het vermogen van de aansluiting uitkomt. Hierdoor wordt incidenteel de opbrengst wat afgetopt, maar in de regel is dat zeer voordelig als je ziet wat je daarmee aan capaciteitstarief bespaart. Natuurlijk moet er wel nog enige balans zijn tussen hoofdzekering en de omvang van het systeem, onze agrarisch specialisten adviseren hier graag in.

Artikelnummer FUSEGUARD63
Ean Nee
Fabrikant Nee
Model N/B

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: FuseGuard voor 3x63A en PowerOne omvormer

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
Gebruiksgemak

    U kunt hieronder nog een opmerking achterlaten over de ervaring met het product: