Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST

Lekker, je eigen energie!


GreenyBros
GreenyBros

Ledpaneel 60 x 60, WerkWit

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

€ 115,00
Ledpaneel 60 x 60, WerkWit kan gekocht worden in veelvoud van 1.

Aantal:

Snel overzicht

LED paneel panE 60x60 WerkWit
LED paneel 60x60 WerkWit

Ledpanelen, het nieuwe licht

Ons ledpaneel ziet er uit als een melkglazen plaat die in het rooster van een systeemplafond past, en is daarmee een fraaie vervanger voor de stoffige TL-buizen met reflectors en roostertjes! Voorzien van een slank wit frame (passend bij vrijwel ieder Nederlandse plafond) geeft het iedere ruimte direct een strakke uitstraling. Het licht wordt gelijkmatig over het paneel verdeeld, waardoor het soms lijkt dat je door een opening naar de hemel kijkt.

Naast toepassing in een systeemplafond, is het ook mogelijk de panE aan staaldraden aan een hoger (bouwkundig) plafond te hangen, waardoor deze schijnbaar los in de ruimte zweeft. Een ophangset is optioneel verkrijgbaar. Inmiddels zijn ook andere toepassingen bedacht voor deze ca. 1 cm. dunne ledpanelen: als verlichting achter een uitsparing in een meubel of in showrooms beplakt met logo's van merken. Fotografen gebruiken ze als lichtwanden in studio's. De enige beperking is je fantasie!

Gemakkelijk installeren en besparen

In de meeste bedrijven zijn oude TL-armaturen aangesloten op gewone stopcontacten achter het systeemplafond. Deze zijn dus gemakkelijk zelf te vervangen door ons panE ledpaneel, die standaard al wordt geleverd met een stekker. Dit kleine klusje geeft je ruimte meteen een betere uitstraling, maar levert ook een enorme besparing op: waar een traditioneel TL-armatuur van vergelijkbaar formaat al snel totaal 90 Watt vraagt, vraagt de panE niet meer dan ca. 36 Watt. Voor de kenners: de panE heeft een power factor van boven de 0,95, waardoor soms ook op het capaciteitstarief bespaard kan worden.

Lichtkleur

Dit ledpaneel is in de lichtkleur WerkWit. Omdat uit onderzoek is gebleken dat mensen zich beter kunnen concentreren bij deze lichtkleur, is de kleur WerkWit zeer geschikt voor moderne kantooromgevingen, scholen en universiteiten. Daarnaast kan de kleur WerkWit worden toegepast in bijvoorbeeld ziekenhuizen en winkels waarbij kleurbeoordeling meer van belang is (denk aan mode).

 

Wil je dit ledpaneel eens zien? Je bent van harte welkom bij een vestiging van Greeny Bros.!

Artikelnummer PLAATC
Ean Nee
Fabrikant GreenyBros
Model Nee

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Ledpaneel 60 x 60, WerkWit

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
Gebruiksgemak

    U kunt hieronder nog een opmerking achterlaten over de ervaring met het product: