Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit

Let there be light!

Als je je eigen energie wint, wil je natuurlijk wel zoveel mogelijk overhouden voor leuke dingen. LED-verlichting is een oplossing die een vergelijkbare lichtopbrengst kan geven tegen een fractie van het verbruik van klassieke lichtbronnen. Die winst is dus gemakkelijk te behalen. Maar helaas betekent zo'n zuinige lamp in de praktijk ook nog wel eens zuinig licht. Velen zullen dit al eens ervaren hebben met een exemplaar uit de supermarkt of bouwmarkt, en ook teleurgesteld zijn over hoe de geschatte levensduur uitpakt in de praktijk. Een spaarlamp heeft de hinderlijke eigenschap er lang over te doen om op volle lichtsterkte te komen. Niet alleen hinderlijk, het maakt deze lampen compleet ongeschikt voor ruimtes waar je soms kort bent zoals een badkamer of toilet. Greeny Bros. heeft uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten in het assortiment die misschien zuinig zijn in verbruik, maar wel direct rijk licht geven! Daarbij hebben we natuurlijk oog voor design. Om dit zelf te kunnen beoordelen nodigen we je graag uit in onze vestiging.

TL-buizen voor bestaande armaturen

TL-buizen gaven altijd al het meeste licht voor het minste geld. Toen kwamen de LED varianten en nu zijn TL-buizen helemaal onweerstaanbaar! Onze LED TL-vervangers verbruiken minder dan de helft van de energie bij dezelfde lichtopbrengst. Ze passen in je bestaande armaturen én ze geven fraai licht. Ondernemers krijgen ook nog eens belastingvoordeel.

Vervang-lampen

Het is het eerst verdiend: het vervangen van een peertje of spotje door een kwalitatief goede LED-lamp van Greeny Bros. Er is een grote keuze in soorten en maten, die we overzichtelijk op een rij zetten. Je mag een lamp thuis uitproberen en als hij niet bevalt dan kun je hem terugbrengen. Bevalt een lamp, dan is deze eenvoudig bij te bestellen.

LED-panelen, los of voor systeemplafond

Je kent ze wel: de TL-armaturen van 60x60 cm. met vier TL-buizen, stoffige roosters en reflectors die in menig bedrijf werden geplaatst. Mooi zijn ze niet, en inclusief elektronica verbruiken ze al snel 90 Watt. Greeny Bros. heeft eindelijk de ultieme vervanger: de panE. Deze strakke melkglazen plaat past binnen het rooster van het systeemplafond* en verspreidt gelijkmatig het licht, naar keuze WarmWit of WerkWit. Als er zoals gebruikelijk een stopcontact boven het systeemplafond zit heel eenvoudig zelf te plaatsen. Het ziet er fraai uit, en het stroomverbruik gaat bovendien terug naar 36 Watt! Daarnaast is er nu een kleinere ronde variant beschikbaar voor in een plafond(plaat), de circlE, en een 120x30 cm. variant in de kleur WerkWit.

LED-verlichting per meter

Greeny Bros. heeft LED-strips die zelf heel eenvoudig op lengte kunnen worden gemaakt. Verkrijgbaar met wit licht, of met een afstandbediening om tussen vele kleuren te kunnen schakelen. Het geeft een erg decoratief effect als deze achter een koofje, rand, of melkglas wordt geplaatst.

LED-verlichting voor tuin of buiten

Door de relatief lange levensduur van LED-verlichting zijn er ook armaturen die worden geleverd inclusief vaste LED-verlichting, een optimale combinatie tussen LED en armatuur.

LED buitenverlichting en tuinlampen met zonnepanelen

Overdag opladen in de tuin en 's avonds de tuin verlichten of bewaken, dat doet de solar-buitenverlichting van Greeny Bros. We selecteren deze producten streng op degelijkheid en lichtopbrengst, waardoor ons assortiment helaas momenteel nog wel iets beperkt is. We blijven voortdurend op zoek naar kwalitatief goede oplossingen, die je vervolgens aantreft op onze website en in onze vestiging.