Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST
Lekker, je eigen energie!
Bel 0251 - 860 990

Kijk en vergelijk bij A9 UITGEEST

Remi

Remi zonnepaneel via stopcontact

 

Remi is alleen. Alleen op je schuur. Alleen op je garage. Of alleen op je dakkapel of luifel. En Remi prik je met het 10 meter lange snoer gewoon in het dichtstbijzijnde stopcontact. Greeny Bros. maakt zonnepanelen simpeler dan ooit!

Los vast

Remi is geschikt voor platte daken en andere vlakke oppervlakken tot 8 meter hoogte. Je hoeft niet in je dak te schroeven, maar zet Remi er gewoon los op. Je begint met een dakbeschermende rubberen mat waarop Remi wordt geplaatst. Om er voor te zorgen dat Remi niet wegwaait, verzwaar je vervolgens het draagframe met een paar (oude) stoeptegels.

Verhuizen

Remi zit niet echt vast, dus kan je volgen als dat moet. Als je verhuist verwijder je de ballast en neem je Remi gewoon mee. Daarmee is Remi ook zeer geschikt voor bij een huurwoning. Je kunt Remi gemakkelijk tijdelijk verplaatsen voor het onderhoud aan een dak.

Alleen is maar alleen

En als je Remi nou heel erg alleen vindt, en je hebt nog wat ruimte voor een broertje... Je mag maximaal 2 van deze zonnepanelen aansluiten via het stopcontact per stoppengroep*.

Hoeveel stroom levert Remi?

Bij optimale zuidgerichte plaatsing levert in Noord-Holland deze Remi naar schatting ongeveer 230 kWh per jaar. Bij een gangbare stroomprijs bespaart dit ongeveer € 52 per jaar. In Limburg is dat naar schatting 223 kWh (en ruim €50) per jaar, de rest van Nederland zit daar tussenin. Bij gemiddeld gezinsverbruik bespaar je met één Remi zo naar schatting 7% op je stroomrekening.

Remi is 1 x 1,70 meter, minimaal 40 cm. vanaf dakrand (zie handleiding). Uitgaande van gangbare stoeptegels (30x30cm) heb je nodig:

  • 0-3 meter hoog: 10 stoeptegels
  • 3-6 meter hoog: 14 stoeptegels
  • 7 meter hoog: 16 stoeptegels
  • 8 meter hoog: 18 stoeptegels

Deze ballast wordt niet meegeleverd. Als je geen stoeptegels hebt, zijn deze ook af te halen bij ons magazijn voor €5 per gekochte Remi.

 

  • Remi

    Remi zonnepaneel via stopcontact

    Remi: direct in het stopcontact

 

 

*) Het gaat om gangbare groepen met een zekering ("stop") van 16A en installatiedraad van minimaal 2,5 mm2. Deze beperking van maximaal 2 Remi's geldt alleen als er op dezelfde groep ook verbruikers (andere apparatuur) zouden kunnen worden aangesloten. Invoeden via een stopcontact is volgens de norm toegestaan bij woningen met zekeringenkasten die nog zijn opgeleverd vóór juni 2016.