Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST
Lekker, je eigen energie!
Bel 0251 - 860 990

Kijk en vergelijk bij A9 UITGEEST

 

Retourneren

Bij online bestelde producten (die je daardoor dus niet vooraf in onze winkel hebt kunnen bekijken) heb je, mits ongebruikt en in originele verpakking, het recht om binnen 14 dagen na aankoop het product te retourneren. Bewaar daarom dus binnen deze periode altijd de originele verpakking, en laat deze ook zo veel mogelijk intact. Uitzondering hierop zijn producten die naar je eigen wens zijn samengesteld, geassembleerd of aangepast, producten die speciaal voor je zijn besteld, producten die voor je zijn geïnstalleerd, software waarvan de verzegeling is verbroken of producten waarop een tenaamstellingsprocedure heeft plaatsgevonden.

Neem hiervoor altijd vooraf telefonisch (0251-860990) of per e-mail (info@greenybros.com) contact op met onze verkopers. Zij kunnen een RMA-formulier (Retour met akkoord) verstrekken waarmee het pakket kan worden teruggestuurd. Dit formulier dient met de zending worden meegezonden. De kosten van deze retourzending en eventuele transportverzekering zijn voor rekening van de klant.

Als de zending niet aan deze voorwaarden voldoet, kan Greeny Bros. het aankoopbedrag niet (volledig) terugstorten, of kan het product niet zonder meer worden omgeruild voor een nieuw exemplaar. Als de oorspronkelijke verpakking ontbreekt, brengen wij 15% herverpakkingskosten in rekening met een minimum van € 10,-. Het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) kan uitsluitend worden teruggestort op het rekeningnummer waarmee de aankoop is betaald.

Herroepingsrecht van consumenten

Ingevolge de wet 'Koop op afstand' heeft een consument bij aankoop van een aantal* producten via onze website de mogelijkheid zonder opgave van redenen de koop te ontbinden binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Binnen deze periode zal de klant zorgvuldig omgaan met zowel het product als de verpakking, en het alleen in die mate gebruiken en uitpakken voor zover dat strikt nodig is om het product te kunnen beoordelen. Als de klant gebruik wenst te maken van dit herroepingsrecht, kunt u dit formulier naar ons toezenden en kan een RMA-formulier (Retour met akkoord) worden aangevraagd bij onze verkopers via 0251-860990) of per e-mail (info@greenybros.com). Het product moet inclusief alle geleverde toebehoren en in de originele verpakking in een omdoos volgens de op het formulier beschreven procedure worden geretourneerd. Na ontvangst in goede orde in ons magazijn, zal het aankoopbedrag binnen 30 dagen worden teruggestort op de bankrekening waar vanaf de aankoop is gedaan.

*) Producten die zijn uitgesloten van dit herroepingsrecht zijn producten die in jouw opdracht speciaal voor je zijn besteld, samengesteld, geassembleerd of geïnstalleerd, verbruiksmateriaal dat in gebruik genomen is, software waarvan de verzegeling is verbroken of producten waarop een tenaamstellingsprocedure heeft plaatsgevonden.

De bovenstaande regels zijn uitsluitend van toepassing op online aankopen en niet van toepassing op producten die in onze vestiging zijn aangeschaft. Je hebt daar immers uitgebreid de mogelijkheid om je voorafgaand aan de aankoop te informeren. Voor onze overige voorwaarden verwijzen wij naar onze Algemene Leveringsvoorwaarden.

Garantie

Alle producten die Greeny Bros. levert hebben de standaard fabrieksgarantie. Hierbij wordt soms onderscheid gemaakt tussen het apparaat, en "slijtend" verbruiksmateriaal in/aan het apparaat. Zo gelden bijvoorbeeld bij een scooter andere garantietermijnen voor het frame, dan er voor verbruiksmateriaal als accu's gelden. Voor sommige zaken zoals accu's vervalt de garantie indien het aannemelijk is dat er sprake is van onoordeelkundig gebruik. Raadpleeg en volg altijd o.a. de meegeleverde instructies om dit te voorkomen.

Klachten

Wij zullen altijd ons best voor je doen, maar als er onverhoopt toch een klacht is over onze producten of diensten horen we dat graag via info@greenybros.com. We zullen dan zo spoedig mogelijk reageren op je klacht.