Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST

 

Lekker, je eigen energie!

Uitgeest 0251-860990

NOORDKOP 0227-56477

ALMERE

TL-vervangers

 

Van TL naar led in seconden

Uniek in Nederland: onze innovatieve TL ledlampen kunnen in een standaard TL-armatuur (T8) worden gedraaid, zonder dat aanpassing van het armatuur nodig is. Hierdoor kan iedereen, thuis of op het werk, in een handomdraai gaan besparen.
Ook binnen scholen, bedrijven,VvE's en instellingen kan zo geleidelijk de overstap van TL naar ledbuizen worden gemaakt door een voorraadje bij de facilitair medewerker of conciërge te plaatsen. Zodra starters of TL-buizen in een armatuur defect zijn, worden deze dan meteen vervangen door ledbuizen.

  • Een TL-buis 1.20 meter van 36W met voorschakelapparatuur verbruikt al snel zo’n 45 Watt (of meer), met onze LED TL-vervangers ga je terug naar 18 Watt. Vaak zitten deze per twee in een armatuur, dus ga je van ca. 90 naar 36 watt.
  • Ombouwen van armaturen (ballast verwijderen) is niet meer nodig
  • Direct licht, niet eerst knipperen
  • Ondernemers kunnen profiteren van fiscaal voordeel via de Energie-investeringsaftrek (EIA)
  • En het belangrijkste: onze led TL-buizen geven fraai licht!

Let op: onze prijzen zijn inclusief btw. Lichttint 3000K vergelijkbaar met TLD 830/930, en 4000K met TLD 840/940.

led tl-buis

 

Hogere lichtopbrengst nodig?

De Optiled HX-serie heeft een uitstekende lichtopbrengst van 2300 lm. Dit maakt de Optiled HX ook zeer geschikt voor de professionele werkplek. Ook bij deze led TL-vervanger is ombouw van armaturen niet meer nodig: je vervangt alleen de starter door de meegeleverde Starter Bridge en draait de nieuwe buis er in. Klaar is Kees! Bekijk de verschillen in onze winkels.

 

Let op: er zijn 'gewone' armaturen en hoogfrequente (HF) armaturen. Voor een hoogfrequent armatuur kies je voor de bijpassende Philips led-buis.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.