Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST

Lekker, je eigen energie!


Led op kantoor

 

Ledverlichting voor kantoren

Kantoorverlichting maakt veel uren, meestal rond de 45 uur per week. Door TL-buizen te vervangen door ledverlichting kan dan ook een forse besparing worden bereikt. In enkele gevallen niet alleen in het verbruik, maar ook omdat een soms noodzakelijke verzwaring van de hoofdzekering achterwege kan blijven waardoor het capaciteitstarief niet onnodig omhoog gaat. In de zomer is minder koeling nodig.


Van TL naar led in een minuutje

Uniek in Nederland: onze innovatieve TL ledlampen die in een standaard TL-armatuur (T8) kunnen worden gedraaid, zonder dat aanpassing van het armatuur nodig is. Je kunt alles in één keer vervangen, maar het ook per armatuur of vertrek doen. Een voorraadje neerzetten is voldoende om het vervangingsproces in gang te zetten: zodra starters of TL-buizen in een armatuur defect zijn, kan je deze vervangen door onze ledbuizen*.

  • Een TL-buis 1.20 meter van 36W met voorschakelapparatuur verbruikt al snel zo’n 45 Watt (of meer), met onze LED TL-vervangers ga je terug naar 18 Watt. Vaak zitten deze per twee in een armatuur, dus ga je van ca. 90 naar 36 watt.
  • Ombouwen van armaturen (ballast verwijderen) is niet meer nodig
  • Direct licht, niet eerst knipperen
  • Ondernemers kunnen profiteren van fiscaal voordeel via de Energie-investeringsaftrek (EIA)
  • En het belangrijkste: onze led TL-buizen geven fraai licht!

Let op: onze prijzen zijn inclusief btw. Lichttint 3000K vergelijkbaar met TLD 830/930, en 4000K met TLD 840/940.

Led kantoor

 

Het nieuwe licht: ledpanelen

Ons panE ledpaneel ziet er uit als een melkglazen plaat die in het rooster van een systeemplafond past, en is daarmee een fraaie vervanger voor de stoffige TL-buizen met reflectors en roostertjes! Voorzien van een slank wit frame (passend bij vrijwel ieder Nederlandse plafond) geeft het iedere ruimte direct een strakke uitstraling. Het licht wordt gelijkmatig over het paneel verdeeld, waardoor het soms lijkt dat je door een opening naar de hemel kijkt.


Gemakkelijk installeren en besparen

In de meeste bedrijven zijn oude TL-armaturen aangesloten op gewone stopcontacten achter het systeemplafond. Deze zijn dus gemakkelijk zelf te vervangen door ons panE ledpaneel, die standaard al wordt geleverd met een stekker. Dit kleine klusje geeft je ruimte meteen een betere uitstraling, maar levert ook een enorme besparing op: waar een traditioneel TL-armatuur van vergelijkbaar formaat al snel totaal 90 Watt vraagt, vraagt de panE niet meer dan ca. 36 Watt.

 

* dus geen vervanger voor de "dunne" T5-buizen of hoogfrequent-armaturen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.