Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST

 

Lekker, je eigen energie!

Uitgeest 0251-860990

NOORDKOP 0227-56477

ALMERE

Led op school

 

Ledverlichting voor scholen

De verlichting in scholen maakt veel uren, al snel rond de 45 uur per week. Bij brede scholen en scholen die ook naschoolse activiteiten hebben nog veel meer. Door TL-buizen te vervangen door ledverlichting kan een forse besparing worden bereikt. Soms niet alleen in het verbruik, maar ook omdat een soms noodzakelijke verzwaring van de hoofdzekering achterwege kan blijven waardoor het capaciteitstarief niet onnodig omhoog gaat. In de zomer kan het daarnaast minder warm worden in het lokaal.


Van TL naar led in een minuutje

Uniek in Nederland: onze innovatieve TL ledlampen kunnen in een standaard TL-armatuur (T8) worden gedraaid, zonder dat aanpassing van het armatuur nodig is*. Hierdoor kan een school in een handomdraai besparen, en geleidelijk de overstap van TL naar ledbuizen maken door een voorraadje bij de facilitair medewerker of conciërge te plaatsen. Zodra starters of TL-buizen in een armatuur defect zijn, worden deze dan meteen vervangen door ledbuizen.

* dus geen vervanger voor de "dunne" T5-buizen of hoogfrequent-armaturen

 

Let op: onze prijzen zijn inclusief btw. Lichttint 3000K vergelijkbaar met TLD 830/930, en 4000K met TLD 840/940.

led school

 

  • Een TL-buis 1.20 meter van 36W met voorschakelapparatuur verbruikt al snel zo’n 45 Watt (of meer), met onze LED TL-vervangers ga je terug naar 18 Watt. Vaak zitten deze per twee in een armatuur, dus ga je van ca. 90 naar 36 watt.
  • Ombouwen van armaturen (ballast verwijderen) is niet meer nodig
  • Direct licht, niet eerst knipperen
  • Voor plekken waar een hogere dan normale lichtopbrengst gewenst is kan gekozen worden voor Optiled HX (denk aan hoge gymzalen)

Met onze standaard binnen-14-dagen retourperiode is het mogelijk een ledbuis eens uit te proberen.
Onze adviseurs kunnen een aanbieding op maat maken voor overkoepelende schoolorganisaties.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.