Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST

 

Lekker, je eigen energie!

Uitgeest 0251-860990

NOORDKOP 0227-56477

ALMERE

Led voor thuis

 

Led, maar dan wel mooi

Led-verlichting kom je bij iedere winkel tegen, en ook jij zal al wel eens wat ledlampen hebben gekocht. En dan komen de volgende problemen je ook vast bekend voor:

  • Het licht heeft een groene zweem waardoor je eten en je familie er ongezond uitziet
  • Het licht is te fel of juist veel te zwak
  • De lamp past niet goed in je bestaande armatuur.
  • De lange levensduur zou een rechtvaardiging zijn voor de hoge prijs, maar binnen een jaar zijn de eerste lampen al kapot.

En dus ligt die dure ledlamp nu ongebruikt in de kast. Greeny Bros. levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ledlampen, die je bij de gemiddelde bouwmarkt of winkel niet tegenkomt. Deze hebben een beter kleurbeeld en sluiten meer aan bij wat je van "normale" lampen gewend bent. Dat is wel prettig als je investeert in een lamp met lange levensduur, je zult er lang tegenaan moeten kijken.

Onze kwaliteitslampen zijn misschien een paar euro prijziger, maar een betere investering dan een lamp die je niet gebruikt of die dagelijks ergernis oplevert.

Beoordeel het zelf, ook thuis

Bij Greeny Bros. is het mogelijk onze lampen vooraf te bekijken en te vergelijken op ons lichtbord. Er zijn lampen in verschillende formaten van uiteenlopende merken.

Maar hoe goed we ook kunnen tonen hoe een lamp er uit ziet, thuis kan het er toch anders uitzien. Of kan het toch niet echt lekker in je armatuur passen. Daarom heeft Greeny Bros. de unieke service dat je een gekochte Led-lamp binnen 8 dagen in originele verpakking weer mag terugbrengen* als deze thuis toch tegenvalt.

Kom langs in onze winkels in Amsterdam of A9 Uitgeest en laat je verrassen door hoe goed ledlampen tegenwoordig kunnen zijn!

We hebben led-vervangers voor gloeilampen, halogeenspots, TL-buizen, en ledstrips voor fraaie accentverlichting.

 

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren