Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST

Lekker, je eigen energie!


Ledpanelen

Ledpanelen, het nieuwe licht

Ons ledpaneel ziet er uit als een melkglazen plaat die in het rooster van een systeemplafond past, en is daarmee een fraaie vervanger voor de stoffige TL-buizen met reflectors en roostertjes! Voorzien van een slank wit frame (passend bij vrijwel ieder Nederlandse plafond) geeft het iedere ruimte direct een strakke uitstraling. Het licht wordt gelijkmatig over het paneel verdeeld, waardoor het bij de WerkWitte lichtkleur zelfs lijkt dat je door een opening naar de hemel kijkt.

Naast toepassing in een systeemplafond, is het ook mogelijk ze aan staaldraden aan een hoger (bouwkundig) plafond te hangen, waardoor deze schijnbaar los in de ruimte zweeft. Een ophangset is optioneel verkrijgbaar. Inmiddels zijn ook andere toepassingen bedacht voor deze ca. 1 cm. dunne ledpanelen: als verlichting achter een uitsparing in een meubel of in showrooms beplakt met logo's van merken. De enige beperking is je fantasie!


Gemakkelijk installeren en besparen

In de meeste bedrijven zijn oude TL-armaturen aangesloten op gewone stopcontacten achter het systeemplafond. Deze zijn dus gemakkelijk zelf te vervangen door ons led paneel, die standaard al wordt geleverd met een stekker. Dit kleine klusje geeft je ruimte meteen een betere uitstraling, maar levert ook een enorme besparing op: waar een traditioneel TL-armatuur van vergelijkbaar formaat al snel totaal 90 Watt vraagt, vraagt de panE niet meer dan ca. 36 Watt. Voor de kenners: deze ledplaat heeft een power factor van rond of boven de 0,95, waardoor soms ook op het capaciteitstarief bespaard kan worden.

Ledpaneel

 

Kleuren

Het led paneel is verkrijgbaar in twee verschillende lichttinten: WarmWit en WerkWit. Uit onderzoek is gebleken dat mensen zich beter kunnen concentreren bij de kleur WerkWit, daarmee zeer geschikt voor moderne kantooromgevingen, scholen en universiteiten. Daarnaast kan WerkWit worden toegepast in omgevingen waarbij kleurbeoordeling meer van belang is (denk aan modewinkels). WarmWit wordt vaak toegepast in klassieke kantoren, hotels of in woningen.

 

Ledpanelen

Deze ledpanelen worden ook toegepast in onze winkels en zijn dus in de praktijk te bekijken. Let op: prijzen zijn inclusief btw.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.