Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST

Lekker, je eigen energie!


Meten

Meten is weten!


Meten is weten, zei opa Greeny altijd al. En meten is ook leuk, want met de tools van Greeny Bros. krijg je inzicht in je energieverbruik of opbrengst op een hele geavanceerde manier. Bijvoorbeeld via een app op je iPad of iPhone. Zo kan je slimmer omgaan met je energie, en het is nog leuk ook!


Wattcher, a beautiful way to save energy

De Wattcher is een designproduct dat het elektriciteitsverbruik van het hele huis op een mooie en inzichtelijke manier toont. Zo zie je waar onnodig energie wordt verbruikt en ontdekt je wat je kan besparen. De Wattcher bestaat uit een sensor, een zender en een display. De sensor past op elke elektriciteitsmeter (zowel draaischijfmeters, pulsmeters als de nieuwe “slimme” meters). Deze is verbonden met een zender, die het verbruik direct en draadloos doorstuurt naar het display dat in ieder stopcontact in huis kan worden geplaatst. N.B. Kan niet worden gecombineerd met zonnepanelen.


Plugwise: meer comfort én besparen!

Dring je energieverbruik flink terug en verhoog tegelijkertijd je leefcomfort met Plugwise! Plugwise toont wat de grootste verbruikers zijn en wanneer deze best wel uitgeschakeld zouden kunnen worden. Een gemiddeld huishouden realiseert met Plugwise een energiebesparing in de orde van 10 tot 30%. Na de installatie doet het Plugwise systeem volledig automatisch zijn werk.


 

Opbrengst zonnepanelen meten

Greeny Bros. levert alle gangbare merken omvormers en biedt ook uitbreidingen daarvoor om de opbrengst van zonnepanelen te registreren en tonen. Een elekticiteitsmeter kan dat niet, omdat hetgeen je al direct in huis verbruikt niet via die meter gaat. Staat hetgeen jij zoekt er niet bij? Bel ons!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.