Chint PV Logger bijwerken

Hoe werk ik loggerstand bij vanaf USB-stick als er even geen communicatie is geweest?

Via internet kan ik de informatie over de opbrengst van mijn panelen volgen.
Nu kwam ik er gister achter dat er 2 dagen geen communicatie was tussen de module en internet kan die die gegevens toch nog uitlezen van de stick in de omvormer?
Zo ja hoe doe ik dat?

De standen kan je aanpassen op verschillende plaatsen aanpassen, voor de verschillende sites:

In de logger:
bij Setup: ==> Counters: Value: geef hier de standen op die staan bij "Overview", je totaalteller op de webpage van de logger klopt dan weer.

Bij mijn.greenybros.com:
Daily output table: "add/modify output results" kan je per dag "bijboeken".
kloppen de statistieken weer

Bij pvoutput.org:
Add output.
Dit kan evt. via de CSV loader, zie onder de handmatige input. Dat is nl. het bestandsformaat wat de Chint PV logger op een USB stick zet.

Zie de verschillende plaatjes voor uitleg.
Stacks Image 2005
Stacks Image 2007
Stacks Image 2009