Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST

Lekker, je eigen energie!


Zonnepanelen in Miedum

Installatie van zonnepanelen door Greeny Bros.

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 op basis van 955 recensies.

Greeny Bros. is thuis in Miedum, en ook in Leeuwarden en Lekkum zijn wij geen onbekende. Er zijn al de nodige leveringen gedaan van zonnepanelen en installaties van zonnepanelen door ons uitgevoerd in de regio rond Leeuwarden.

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen!

Met ons slimme ontwerp-systeem voor zonnepanelen stellen wij met één druk op de knop het beste systeem samen voor jouw huis, gebaseerd op jouw wensen. Hierbij houden wij al rekening met de technische aspecten die kunnen meespelen in jouw situatie, waarbij we rekening houden met het gemiddeld aantal zonuren in Miedum, de ligging, persoonlijke wensen en optimale situatie voor jouw huis. Geheel vrijblijvend, no strings attached.

Speciale regeling

Particuliere woningbezitters uit de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe kunnen tussen de 2.500 en 15.000 euro lenen om te investeren in energiebesparende maatregelen.

Lening

In Miedum is er de mogelijkheid via de gemeente een lening aan te vragen voor installatie van zonnepanelen met een zeer laag rentetarief. Het verschil tussen rente en opbrengst is fors, wat dit erg aantrekkelijk kan maken. Wij maken graag direct een offerte, waarmee je de lening dan hier kunt aanvragen. Zonnepanelen beste prijs

Wil je je alvast verder oriënteren? Kom dan naar het Greeny Centre A9 Uitgeest, waar je de verschillende soorten zonnepanelen en montagesystemen kan bekijken en vergelijken.

 

Jouw gegevens

* Verplichte velden

Zonnepanelen Leeuwarden
Greeny Bros. zonnepanelen in Leeuwarden
Zonnepanelen Harlingen
Greeny Bros. zonnepanelen in Harlingen
Zonnepanelen Terschelling West
Greeny Bros. zonnepanelen in Terschelling West