Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST

 

Lekker, je eigen energie!

Uitgeest 0251-860990

NOORDKOP 0227-56477

ALMERE

Doe-het-zelf

 

Zonnepanelen? Doe-Het-Zelf!

 

Heb jij twee rechterhanden? Dan zijn de Doe-Het-Zelf pakketten van Greeny Bros. voor jou. We hebben complete sets in verschillende formaten met een duidelijke montage-instructie. Onze deskundige medewerkers kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Maatwerk? Geen probleem!

Vaak is een standaard-set niet de beste oplossing. Een dakkapel of schoorsteen die schaduw kan geven, een lichtkoepel waar je rekening mee moet houden, ieder huis is anders. Ons ontwerp-systeem werkt zó snel en makkelijk dat er voor ons geen verschil is tussen een berekening en een offerte. Dus als je snel wilt weten welke installatie optimaal is voor jouw situatie, vraag dan gewoon vrijblijvend een aanbod op maat aan. We adviseren je graag.

Je bent ook altijd welkom in het Greeny Centre A9 Uitgeest. Of bel of chat met ons zodat we al je vragen kunnen beantwoorden.

Je staat er nooit alleen voor

Geen zorgen als je bij de montage ergens tegenaan loopt. Onze medewerkers zijn graag bereid om tips te geven - ook na de aankoop en het zo nodig het in de winkel te demonstreren. Daarnaast hebben we zo nu en dan gratis workshops waarin we je laten zien hoe je zelf zonnepanelen kunt installeren.

 
Zonnepanelen Doe-het-zelf

Laten installeren

Wil je liever alles werkend en gemonteerd kopen? Kies dan voor Zonnepanelen geplaatst door professionals.

Direct in het stopcontact

Zonnepanelen doe het zelf energieDe Remi voor platte daken doe je gewoon in het stopcontact, maximaal twee per stoppengroep. Dat is simpel. **

Don't be affraid of de Meterkast

Grotere sets (vanaf 4 zonnepanelen) hebben een aparte zekering/groep in de meterkast nodig**. Wie voldoende kennis heeft kan die zelf (laten) plaatsen. Maar je kunt er ook voor kiezen dit door Greeny Bros. te laten doen. Je plaatst dan zelf de zonnepanelen en trekt de kabel(s) door tot in de meterkast. Als je zover bent bel je ons voor de laatste stap: een eindcontrole en aansluiten op een nieuwe groep in de meterkast. We hebben hiervoor een vaste prijs van €299 inclusief voorrijdkosten. Geen verrassingen of nacalculatie.

Bezorging in heel Nederland

Je kunt kiezen voor het afhalen in onze vestiging. Maar weinig mensen hebben een auto waar zonnepanelen en montagerails in of op passen, dus wij kunnen ook bij jou voor aan de weg bezorgen. Gratis bezorging is bij een bestelling van een complete doe-het-zelf-set (panelen, omvormer en montagemateriaal) inbegrepen.**) voor de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen geldt wel een toeslag, levering aan de weg. Levering volgens planning van onze logistieke dienst.
**) Sets van meer dan 3 panelen moeten worden aangesloten op een aparte groep in de meterkast. Als je dit niet doet, kan er overbelasting van de bekabeling ontstaan met alle risico’s van dien. Houd je hier dan ook aan!
 

Bel 0251 - 860 990 of vraag direct een offerte op maat!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.