Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST

Lekker, je eigen energie!


Zonnepanelen Woning

 

Greeny Bros. is dé specialist in zonnepanelen voor woningen. Iedere woning in Nederland is anders, en voor ieder huis hebben we wel een passende oplossing. Met verschillende soorten zonnepanelen, montagesystemen en technische oplossingen kan een optimaal geplaatste installatie op maat worden samengesteld. Door ons slimme ontwerpsysteem is dit maatwerk bij Greeny Bros. wel beter, maar niet duurder! In de vestigingen kan je vooraf zonnepanelen bekijken en vergelijken, niet onbelangrijk voor iets wat nog vele jaren het beeld van je woning kan bepalen. Je koopt je zonnepanelen dus niet 'uit de folder'. Je krijgt vrijblijvend deskundig advies en Greeny Bros. geeft iedereen direct de beste offerte.

 
zonnepanelen vergelijken
 

Op basis van hoogwaardige luchtfotografie kunnen we in onze vestiging meestal al direct een uitstekend advies geven, maar we komen ook graag bij je thuis om ter plekke geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bekijken en bespreken. Als je kiest voor Greeny Bros. komen onze vakmensen vervolgens installeren. Ze hebben ruime ervaring met het installeren van zonnepanelen, het is echt hun vak. Ze hebben daarbij niet alleen oog voor de technische werking van de installatie, maar bijvoorbeeld ook voor hoe bekabeling zo netjes mogelijk door het huis kan worden geleid. Ook aandacht voor deze kant onderscheidt Greeny Bros. van de 'klassieke' algemene installateur. Greeny Bros. heeft dan ook al jaren een gemiddelde klantwaardering van boven de 8,5.

 
zonnepanelen advies
zwarte zonnepanelen
 

Na plaatsing van vele duizenden installaties is Greeny Bros. ook bekend met de meest uiteenlopende daktypen. We maken gebruik van Nederlandse montagesystemen die geschikt zijn voor daken in de krachtigste windgebieden. Ook installatie van zonnepanelen op bijvoorbeeld daken met kruispannen, asbestvrije leien, aluminium plaatmateriaal of een schuin bitumendak is meestal mogelijk. Vrijwel ieder dak met een maximale hoogte van 12 meter kan Greeny Bros. wel benutten. Ook als andere leveranciers of adviseurs gemakshalve hebben gezegd dat het plaatsen van zonnepanelen bij jou niet kan, nodigen we je graag uit ons vrijblijvend een second opinion te vragen.

zonnepanelen garantiefonds zonneenergie
 

Ook na aankoop heeft Greeny Bros. het goed geregeld. Uiteraard kan je met vragen in de vestiging terecht, gebruik maken van de service-pagina's op onze website of bellen met onze helpdesk. Daarnaast is Greeny Bros. nu aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE) waar consumenten na aankoop een certificaat van hun installatie kunnen opvragen. Zonnepanelen kennen extreem lange fabrieksgarantie-termijnen. In het ongelukkige geval dat je eigen leverancier over een aantal jaar niet meer zou bestaan, kan met dit certificaat de SGZE de afhandeling van deze fabrieksgarantie overnemen. Daarnaast kan men gebruik maken van de geschillencommissie van de SGZE, waarvan Greeny Bros. de geschillenregeling heeft ondertekend.

zonnepanelen plat dak amsterdam amstelveen
 

Wil je gewoon eerst eens vrijblijvend weten wat de aankoop van zonnepanelen in jullie situatie globaal zou kosten en wat het dan ongeveer kan opleveren? Vraag dan eens via onze website een offerte aan. Geheel vrijblijvend, no strings attached. Uiteraard vragen wij -in tegenstelling tot sommige andere bedrijven- geen geld voor het maken van een offerte of een inventarisatie-bezoek.

We verklappen nu al dat het plaatsen van zonnepanelen op je dak nu een veelvoud oplevert van je spaargeld maar op een bankrekening laten staan. En je bent ook nog goed bezig. Lekker, je eigen energie!

 
zonnepanelen offerte