Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST

 

Lekker, je eigen energie!

Uitgeest 0251-860990

NOORDKOP 0227-56477

ALMERE

Van staldak naar zonnepanelen-dak!

Een staldak of schuurdak is een uitstekende plek om zonnepanelen op te plaatsen. Met de huidige prijzen van zonnepanelen is dat ook zeer aantrekkelijk. Graag maken wij voor u vrijblijvend de beste offerte. Let op: in de praktijk hebben wij een aanzienlijk beter aanbod dan via vraagbundeling. Als dat aansluit bij uw toekomstplannen, komen we ook graag even langs voor een persoonlijk gesprek en inventarisatie ter plaatse.

Die stimuleringsregeling Asbest eraf, zonnepanelen erop! deed ons besluiten het juist nu te doen

formulier

Fiscaal voordeel zonnepanelen! Voor investeringen in zonnepanelen zijn er fiscaal aantrekkelijke regelingen zoals EIA, MIA en/of Vamil. Daarnaast is er mogelijk nog een provinciale subsidie waarvan u kunt profiteren. Bianca Vriend, subsidieadviseur bij WEA Duurzaam (onderdeel van WEA Accountants & Adviseurs) kan voor u inventariseren of u hiervan kunt profiteren, uw voordeel berekenen en de aanvraag geheel voor u verzorgen. Meer weten? U kunt rechtstreeks contact opnemen Bianca Vriend via telefoonnummer 0227-513333 of via de mail: bianca.vriend@wea-nh.nl. Laat deze mogelijkheden niet onbenut!

Asbest eraf, zonnepanelen erop!

Heeft u een stal of bedrijfshal met een asbesthoudend dak en wilt u dat meteen laten vervangen door een nieuw dak met zonnepanelen? Profiteer dan van subsidie van de provincie zoals Asbest eraf, zonnepanelen erop! Wij kunnen u al direct een prijsindicatie per vierkante meter geven voor vervanging van het dak! Als u uiteindelijk besluit dit te doen kunt hiervoor uw eigen aannemer inschakelen, of voor Noord-Holland* contact opnemen met Melo Bouw. Zij kunnen een offerte maken voor het vervangen van het dak inclusief de sanering van het asbest, waarbij zij ook het (sloop)vergunningen-traject begeleiden. Een offerte kan direct worden aangevraagd via hun website. Samen met onze offerte heeft u dan meteen het investeringsplaatje compleet.

Alvast oriënteren?

In onze vestigingen in Amsterdam en Uitgeest zijn de verschillende soorten zonnepanelen en montagesystemen te zien.

* Melo Bouw is niet actief op Texel en buiten Noord-Holland. Daar kunt u een eigen aannemer selecteren, waarmee Greeny Bros. ook graag samenwerkt.