Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST

 

Lekker, je eigen energie!

Uitgeest 0251-860990

NOORDKOP 0227-56477

ALMERE

Zonnepanelen voor campers en caravans

Waar je ook gaat of staat, met Greeny Bros. kun je overal genieten van je eigen energie. Maar als je camper stil staat dan is de accu snel leeg. Zal de koelkast het wel redden? Is er genoeg stroom om TV te kijken? Het antwoord is ja - jij hebt je eigen energie. Met zonnepanelen ben je onafhankelijk!

Complete systemen of Doe-Het-Zelf sets

Greeny Bros. levert complete systemen of losse onderdelen voor de Doe-Het-Zelver. Wat je ook nodig hebt, je krijgt altijd deskundig advies en een aantrekkelijke prijs. Ook na de aankoop staan onze specialisten voor je klaar met tips en uitleg. Zo is Greeny Bros.

Makkelijke montage

We hebben montagesystemen voor alle mogelijke campers en caravans. Je kunt kiezen voor flexibele zonnepanelen die je rechtstreeks op de camper plakt, of voor grotere panelen die worden gemonteerd met speciale hoeken. Ook die kunnen naar keuze worden geschroefd of geplakt. Greeny Bros. kan je precies adviseren welke soort voor jou het handigst is.

Kom langs met je camper

In onze winkels in Amsterdam en Uitgeest tref je deskundige medewerkers die graag jouw camper inspecteren en opmeten om te bepalen welke combinatie het beste past bij jouw situatie. Dus kom gerust langs en neem vooral je camper mee!

Bellen met een van onze specialisten kan natuurlijk ook: 0251-860990. Uiteraard kan Greeny Bros. niet alleen de veelgebruikte sets leveren, maar ook maatwerk voor afwijkende situaties.

Geen zin in Doe-Het-Zelf?

Als je twee linkerhanden hebt, of gewoon geen zin, dan kunnen wij jouw camper of caravan voorzien van zonnepanelen bij onze winkel in Uitgeest. Voor deze montageservice vragen wij een vaste vergoeding van € 249,-. Houdt wel rekening met een wachttijd van minimaal 2 dagen (montage en drogen van de kit, afhankelijk van de weersomstandigheden). We kunnen dit ook op locatie verzorgen, in dat geval is de montageprijs op aanvraag.