Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST

 

Lekker, je eigen energie!

Bel 0251 - 860 990

Kijk en vergelijk bij A9 UITGEEST
of vestiging NOORDKOP 0227-564777

Zonnepanelen voor tuin, camping en strand

Met Greeny Bros. kun je overal genieten van je eigen energie - ook in je tuinhuis, strandhuis of stacaravan. Lekker naar buiten, even de boel de boel laten. Maar je wilt natuurlijk niet in het donker zitten. En een gekoeld drankje is best lekker. Of een kopje koffie terwijl je naar de TV kijkt. Welnu, dat kan. Met zonnepanelen heb je altijd stroom en koeling, zonder gesleep met gasflessen of accu's.

Complete sets of onderdelen

We hebben complete zonnepanelen-sets maar ook losse onderdelen voor de Doe-Het-Zelver, zoals accu's, laadregelaars en omvormers. Alle sets worden geleverd met duidelijke instructies en met montagemateriaal voor naar keuze een glad dak, een bitumen dak, een shingles-dak of een dakrailsysteem. Maar we bieden ook maatwerkoplossingen voor een scherpe prijs.

Je staat er nooit alleen voor

Als je de zonnepanelen zelf gaat installeren dan is het fijn om te weten dat Greeny Bros. er altijd voor je is. Onze specialisten staan klaar om tips en adviezen te geven, ook ná de aankoop.

Klinkt goed?

Kom snel langs in een van onze winkels in Amsterdam en Uitgeest of bel 0251-860990. Onze medewerkers kunnen je precies vertellen welke set of combinatie goed is afgestemd op jouw situatie. Met een slim ontwerp-systeem kunnen ze snel een nauwkeurige berekening maken, inclusief factoren als hellingshoek, lichtval en het gemiddeld aantal zon-uren in jouw regio. Persoonlijk advies en aantrekkelijke prijzen. Dat is Greeny Bros.!