Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit
ZONNEPANELEN-SPECIALIST

 

Lekker, je eigen energie!

Uitgeest 0251-860990

NOORDKOP 0227-56477

ALMERE

Zonnepanelen gemonteerd door professionals

De specialisten van Greeny Bros. kunnen met hun slimme ontwerp-systeem razendsnel berekenen welke opstelling optimaal is voor jouw situatie. Hierdoor hebben zonnepanelen van Greeny Bros. een toprendement, is een installatie beter uitgekiend en tegelijkertijd toch scherp geprijsd. In het advies houden ze rekening met vele factoren zoals het beschikbare oppervlak, de oriëntatie, de hellingshoek en het gemiddeld aantal zon-uren in jouw postcodegebied. Vervolgens kunnen onze monteurs werkend de installatie op jouw huis installeren.

Kwaliteit

Greeny Bros. heeft ruime ervaring met levering en installatie van zonnepanelen bij woonhuizen, bedrijfspanden, agrarische objecten en vooraanstaande instellingen. Er wordt gewerkt met eigen gespecialiseerde monteurs, alles in één hand. Greeny Bros. is SEI-erkend installateur Zonnestroom (PV) en Elektrotechnische Laagspanningsinstallaties en levert uitsluitend volgens de strenge Duitse TüV-norm gekeurde zonnepanelen. Alle omvormers die worden aangeboden zijn geoptimaliseerd voor het Nederlandse lichtnet.

Niet kopen uit de folder

In onze winkels in Uitgeest en Amsterdam kun je de verschillende soorten zonnepanelen eerst eens naast elkaar bekijken. Je kunt ook vooraf zien op welke wijze wij zonnepanelen bevestigen en de verschillende montagesystemen vergelijken. Heb je later nog eens vragen? In onze winkel kan je altijd gewoon binnenlopen. Naast de gewone" zonnepanelen met aluminiumkleurige frames met blauwige cellen hebben we ook zwarte zonnepanelen. Op een donker pannendak vormen ze een perfecte eenheid, maar ook met rode pannen zien ze er prachtig uit. We combineren dit met zwart montagemateriaal aan de zichtzijde. Benieuwd hoe dat er uitziet? Kom gerust eens langs.

Geen verrassingen

Onze monteurs zorgen voor de complete oplossing - aangesloten en werkend tot in de meterkast. Er moet een kabel onder het dak door naar de omvormer, en vanaf daar moet er een kabel naar de meterkast. In goed overleg zullen we deze kabel zo onzichtbaar mogelijk aanleggen. Dan plaatsen we een extra groep in de meterkast en werken het geheel netjes af*. Hiervoor hanteren we een vaste all-in prijs. Dus geen verrassingen of nacalculatie!

  Je kunt er ook voor kiezen om zelf zonnepanelen te plaatsen. Wij kunnen dan de eindcontrole doen en het laatste stukje in de meterkast verzorgen voor vaste lage prijs!

 

  • Optimaal rendement
  • Beste prijs
  • Streng gekeurd
  • Alles in één hand
  • Geen verrassingen
  • Service, ook via de winkel
Voordelig én vertrouwd
-Mariska, Amstelveen
Flink goedkoper dan die collectieve actie.
-Eric, Alkmaar

*) We proberen gebruik te maken van bestaande doorvoeren en maken indien noodzakelijk in overleg gebruik van witte/crème kabelgootjes of installatiepijpjes, deze zijn inbegrepen. Als u toch kiest voor bouwkundige voorzieningen zoals het infrezen van leidingen in muren, is dit niet inbegrepen.Dit behoort ook niet tot onze werkzaamheden.